Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Εγκαινιάστηκε το «Walk of Fame» της Λεμεσού

Με την τοποθέτηση του πρώτου αστεριού με το όνομα της Λεμεσού, εγκαινιάστηκε απόψε στην οδό Δημήτρη Μητρόπουλου ο «Δρόμος των Αστέρων», ο οποίος έχει ως στόχο την προβολή Κυπρίων, στην πλειοψηφία προσωπικοτήτων, που έχουν προσφέρει στη Λεμεσό αλλά και στην Κύπρο γενικότερα.



Σε διάσκεψη Τύπου στο πλαίσιο των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου ανέφερε ότι για τον ίδιο ο «Δρόμος της Αναγνώρισης», όπως τον αποκάλεσε, έχει ως στόχο να προβάλει πρόσωπα από το χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς, της επιστήμης και της επιχειρηματικής καινοτομίας.
«Δεν θα είναι αντίγραφο της χολιγουντιανής εκδοχής, αλλά περισσότερο αυτό που στη Γερμανία και στο Ισραήλ έχουμε δει, όπου με αντικειμενικότητα και αξιοπιστία προωθείται αυτή η ιδέα», ανέφερε ο κ. Χρίστου.
Οι υποψήφιες προσωπικότητες θα μπορούν να προτείνονται και από το κοινό μέσα από επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού, και θα αξιολογούνται από 9μελή επιτροπή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται πέντε δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λεμεσού.
Το κόστος των εκδηλώσεων έχει αναλάβει αποκλειστικά η ρωσική εταιρεία CWOF Walk of Fame Ltd, η οποία έχει εγγεγραμμένο στο όνομα της το εμπορικό σήμα.
Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου παρουσιάστηκε το αστέρι που επιλέγηκε και το οποίο έχει τη μορφή αστερία.


Πηγή: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: