Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες του τουριστικού συγκροτήματος στην Αγία Νάπα μετά τον πνιγμό 18χρονου στην πισίνα


Λειτουργούσαν χωρίς σχετικές άδειες οι ιδιοκτήτες των τουριστικών διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα, μετά τον θάνατο 18χρονου το πτώμα του οποίου βρέθηκε στον πάτο της πισίνας του συγκροτήματος, χθες το πρωί.

Ο 63χρονος και 33χρονος ιδιοκτήτης του τουριστικού συγκροτήματος, συνελήφθηκαν καθώς φέρεται να λειτουργούσαν παράνομα την επιχείρηση τους, χωρίς να τους είχαν εκδοθεί οι σχετικές άδειες από τον ΚΟΤ και τον Δήμο Αγίας Νάπας.
Οι δύο άντρες αντιμετωπίζουν την κατηγορίας της πρόκλησης θανάτου εξ' αμελείας.
Ο άτυχος 18χρονος βρέθηκε σήμερα γύρω στις 07:00 αναίσθητος στον πάτο της πισίνας του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου διέμενε στην Αγία Νάπα.
Ο νεαρός ανασύρθηκε από την πισίνα από άλλους λουόμενους και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως να ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τον 18χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.
Ο νεαρός είχε έρθει στην Κύπρο για διακοπές με ένα εξάδελφο του στις 8 Αυγούστου και θα αναχωρούσε για την Βρετανία στις 23 του μήνα.
Στην Κύπρο βρίσκονταν και οι γονείς του άτυχου 18χρονου, οι οποίοι έκαναν τις διακοπές τους στη Λάρνακα.
Αυτοψία πραγματοποίησε γύρω στο μεσημέρι ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.
Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του 18χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.


http://www.tothemaonline.com/egklima/synelavan-idioktites-touristikou-sygkrotimatos#sthash.89bhuxwH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: