Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

«ΙΕΡΟΚΗΠΙΑ 2014»

Ο Δήμος Γεροσκήπου, μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ποιοτική αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της Γεροσκήπου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οργανώνει για 20η συνεχή χρονιά τις εκδηλώσεις «ΙΕΡΟΚΗΠΙΑ».


 Οι εκδηλώσεις, οι οποίες συμπίπτουν με τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Γεροσκήπου (1994), θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 26 Σεπτεμβρίου και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων του κοινού.

Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, που θα δοθεί την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούν οι φετινές εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο της Τελετής Έναρξης (12/9), θα υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Γεροσκήπου και των γαλλικών Δήμων Fouras/Aix. Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, θα παραστεί, επίσης, αντιπροσωπεία από τον αδελφοποιημένο Δήμο της Αγίας Παρασκευής (Αττικής).

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Ιεροκήπια 2014» έχει ως ακολούθως:

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου * Πλατεία Γεροσκήπου, 8.00μ.μ.

Τελετή Έναρξης των Εκδηλώσεων

Συναυλία-Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα.
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη.

Τραγουδούν: Κώστας Χατζηχριστοδούλου και Χριστιάνα Παύλου, με το μουσικό σχήμα Άδμητου Πιτσιλλίδη. Συμμετέχει η Χορωδία «Μοντέρνοι Καιροί», υπό τη διεύθυνση του Νίκου Βήχα.

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου * Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου, 8.30μ.μ.

 

Συναυλία Πρωτοψάλτη - Αρβανιτάκη
Η κορυφαία μουσική συνάντηση της χρονιάς! Θα μας ταξιδέψουν στα ωραιότερα τους τραγούδια, τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει μαζί τους.

Γενική Είσοδος: €20. Εισιτήρια προπωλούνται.




Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου * Γυμνάσιο Γεροσκήπου, 8.00μ.μ.

«Έππεσεν Ακρίδα»

Κωμωδία από το Θέατρο «Προμηθέας». Έργο του Κώστα Βήχα, βασισμένο σε μια ιδέα του Ray Cooney.


Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Ζένιος, Κώστας Βήχας, Χρύσανθος Χρυσάνθου, Σμαράγδος Κλεοβούλου, Ντίνα Μπάρκα, Γεωργία Κωνσταντίνου, Κατερίνα Ανδρέου.


Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου * Δημοτική Πινακοθήκη Γεροσκήπου, 7.00μ.μ.

Εγκαίνια Έκθεσης Παλαιάς Φωτογραφίας για την Πολιτιστική Κληρονομιά της Γεροσκήπου.


Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου * Πλατεία Γεροσκήπου, 8.15μ.μ.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του γυναικείου φωνητικού συνόλου «Carpe Diem» και των χορευτικών συγκροτημάτων του Λαογραφικού Ομίλου «Αφροδίτη» και του Πολιτιστικού Ομίλου «Ιεροί Κήποι».


Η είσοδος του κοινού στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, εκτός από τη Συναυλία Πρωτοψάλτη – Αρβανιτάκη, για την οποία υπάρχει επιχορηγημένο, από τον Δήμο Γεροσκήπου, εισιτήριο εισόδου.


Για πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 26 960 857, 26 960 867.





Δεν υπάρχουν σχόλια: