Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

34χρονος αλλοδαπός ξυλοκοπήθηκε στο σπίτι του στον Κάθηκα της Πάφου


Υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχή επιθετικού οργάνου, μαχαιροφορία και βιαιοπραγία εναντίον προσώπου από τη Συρία, ηλικίας 34 ετών, εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 34χρονο από τη Συρία που διαμένει στην κοινότητα του Κάθηκα, ότι ενώ βρισκόταν χθες στην οικία του εισήλθε σ’ αυτήν ομοεθνής του ηλικίας 25 ετών και με την απειλή ξύλου μήκους 8 εκατοστών αλλά και μαχαιριού μήκους 15 εκατοστών που κρατούσε στα δύο του χέρια επιτέθηκε εναντίον του.
 
Ο 34χρονος μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε ζαλίστηκε, ενώ, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο 25χρονος συνέχισε να τον χτυπά στην πλάτη.
 
Ο παραπονούμενος αν και τραυματισμένος κατάφερε να διαφύγει, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, ωστόσο ο 25χρονος προτού εγκαταλείψει την οικία τον απείλησε πως θα επιστρέψει και θα του προκαλέσει μεγάλη ζημιά.
 
Ακολούθως, ο 34χρονος μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του  Γενικού  Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εκχυμώσεις στην πλάτη.
 
Εναντίον του 25χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
 
Πηγή ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/153616#sthash.at7OXk9N.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: