Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Οπλισμένη 90χρονη στο Τέξας απειλούσε ομάδα SWAT για 4 ώρες!


Σε κατάσταση… επιφυλακής για περισσότερο από τέσσερις ώρες, κράτησε μία ολόκληρη ομάδα SWAT, 90χρονη στο Τέξας!
Η Eleouise Adcock δεν άφηνε από το χέρι της μία κυνηγετική καραμπίνα, υπερασπιζόμενη το… σπίτι της κόντρα σε μια εταιρία θαλάσσιας ρυμούλκησης που έχει αγοράσει γειτονικό ακίνητο, στον ποταμό San Jacinto, «γλυκοκοιτάζοντας» και το δικό της.


Η εταιρία μάλιστα, έχει επανειλημμένα προσπαθήσει ανεπιτυχώς να αγοράσει το σπίτι της γιαγιάς με τα 12 εγγόνια, η οποία όμως έχει απορρίψει όλες τις προσφορές, ενώ εργαζόμενοί έχουν δηλώσει ότι παραπονιέται συνεχώς για την εργασία τους.
Αυτή τη φορά ωστόσο η κατάσταση… ξέφυγε, καθώς η Adcock τούς σημάδευε με όπλο!
Μετά από καταγγελίες έτσι στο 911, το σπίτι της σύντομα περικυκλώθηκε από μέλη της ειδικής μονάδας της αμερικανικής αστυνομίας, SWAT.
Η συμπαθέστατη κατά τα άλλα γιαγιά, αφού συνομίλησε για λίγο μαζί τους, μπήκε στο σπίτι και επέστρεψε με την... καραμπίνα της, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να κρατήσουν τις θέσεις τους για 4 ολόκληρες ώρες! Τελικά αφοπλίστηκε ήρεμα και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου αναμένεται να περάσει από ψυχιατρική εξέταση!


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/480264/texas-90hroni-apeiloyse-me-karampina-omada-swat-gia-4-ores-videophotos#ixzz39Ohi5hwg

Δεν υπάρχουν σχόλια: