Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Αύριο η απόφαση του Κακουργιοδικείου για τον υπάλληλο του Δήμου Πάφου που έκλεβε παρκόμετρα


Το Κακουργιοδικείο Πάφου κατά τη συνεδρία του ανακοίνωσε την απόφαση του αναφορικά με την υπόθεση κλοπής χρημάτων από παρκόμετρο του Δήμου Πάφου.


Το δικαστήριο βρήκε ένοχο υπάλληλο του Δήμου Πάφου, ηλικίας 48 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει 186 συνολικά κατηγορίες, σε σχέση με την κλοπή χρημάτων από τα παρκόμετρα του Δήμου Πάφου, για κατάχρηση εξουσίας και διάφορες άλλες κατηγορίες σε σχέση με το αδίκημα αυτό.
Το Δικαστήριο θα επιβάλει ποινή στον κατηγορούμενο την ερχόμενη Παρασκευή.

Η υπόθεση αυτή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία πριν από 2 περίπου χρόνια και δημιούργησε αναστάτωση στο Δήμο Πάφου αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι υπάλληλος του Δήμου θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια.

Αξιολογώντας διάφορα στοιχεία, οι υποψίες της Αστυνομίας αλλά και του Δήμου Πάφου, στράφηκαν στο συγκεκριμένο υπάλληλο, ο οποίος εκτός από τα άλλα καθήκοντα του ήταν επιφορτισμένος να μαζεύει τα κέρματα του Δήμου από τα παρκόμετρα- κερματοδέκτες.

Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελίες της Δημοτικής Αρχής Πάφου στην Αστυνομία, ότι οι εισπράξεις από τα παρκόμετρα ήταν αισθητά μειωμένα και επομένως υπήρχαν υπόνοιες για κλοπή.
Ο κατηγορούμενος είχε τεθεί τότε υπό παρακολούθηση προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι υποψίες της Αστυνομίας.
Από τότε μέχρι σήμερα τελεί σε διαθεσιμότητα.


http://www.alfanews.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια: