Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Πλήρωσαν εκτελεστή για να σκοτώσει τον Αλβανό γαμπρό τους



Με 2.500 ευρώ πλήρωσε ένα ζευγάρι από τους Γεωργιανούς Ημαθίας έναν 48χρονο Έλληνα, ζητώντας του να απαγάγει και να σκοτώσει τον 43χρονο Αλβανό γαμπρός τους!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην υπόθεση εμπλέκονται πέντε άτομα, τα οποία συνελήφθησαν την Παρασκευή και την Πέμπτη, ενώ όπως έγινε γνωστό, της αρπαγής του 43χρονου -που σημειώθηκε στις αρχές Αυγούστου- είχε προηγηθεί απόπειρα απαγωγής της 30χρονης συζύγου του, επίσης από τον 48χρονο. 

Η σορός του άτυχου άντρα δεν έχει ακόμη βρεθεί, αλλά όπως προκύπτει από μαρτυρίες είναι νεκρός.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, όλα ξεκίνησαν στις 2 Αυγούστου, όταν συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δήλωσε την εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Ακολούθησαν έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις δύο υποθέσεις πέντε Έλληνες, ηλικίας 48, 36, 54, 48 και 53 ετών (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα). Οι πέντε εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν χθες και προχτές, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του Αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Όπως προέκυψε, τον περασμένο Μάρτιο, το ανδρόγυνο, ηλικίας 54 και 53 ετών, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να προβεί στην ανθρωποκτονία του γαμπρού του. Την τέλεση της εγκληματικής ενέργειας ανέθεσαν έναντι αμοιβής στον 48χρονο, ύστερα από υπόδειξη άλλου  48χρονου, φιλικού τους προσώπου.

Ο 48χρονος, που ανέλαβε την ανθρωποκτονία, εντόπισε πριν από λίγες ημέρες τον άτυχο άντρα, σε συνεργασία με έναν 36χρονο. Οι δύο δράστες ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και έκτοτε αγνοείται. Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν και εξερευνήθηκαν, ενώ τα πειστήρια που περισυλλέγησαν έχουν αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Ο 48χρονος, που τον Ιούλιο αποπειράθηκε να απαγάγει την 30χρονη σύζυγο του 43χρονου, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας. 

Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως. 



http://www.protothema.gr/greece/article/401542/plirosan-ektelesti-gia-na-skotosei-ton-alvano-gabro-tous/

Δεν υπάρχουν σχόλια: