Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Συναγερμός τρόμου στους πελάτες του "Ναού της Αφροδίτης" στην Παλώδια

Συναγερμός τρόμου έχει σημάνει ανάμεσα σε πελάτες που απολάμβαναν την ερωτική... περιποίηση των κοριτσιών στο «Ναό της Αφροδίτης» στην Παλώδια, μετά την αποκάλυψη ότι τέσσερεις από αυτές είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν. 


Σε άμεση ιατρική εξέταση καλούν οι γιατροί όλους όσοι επισκέφθηκαν το Ναό του αγοραίου έρωτα. 
Με σοβαρές μολυσματικές ασθένειες, όπως η ηπατίτιδα και ο ιός του AIDS φέρονται να είναι μολυσμένες τέσσερεις από τις δεκατέσσερεις αλλοδαπές που εργάζονταν στον Ναό της Αφροδίτης στη Παλώδια. Αυτό αποδεικνύουν οι προκαταρκτικές ιατρικές αναλύσεις στις οποίες προχώρησε το Νοσοκομείο Λεμεσού.  
Συγκεκριμένα, τρεις από τις γυναίκες, σύμφωνα με τις αναλύσεις, διαγνώστηκαν με ηπατίτιδα και μία να φέρει τον ιό HIV. Μία από τις αλλοδαπές που φέρεται να πάσχει από ηπατίτιδα απελάθηκε, ενώ οι άλλες δύο θα παραμείνουν στην Κύπρο. Το Τμήμα Αρχείου, Πληθυσμού και Μετανάστευσης έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι για να εγκαταλείψει τη χώρα η φορέας του AIDS και παραμένει στην Κύπρο, για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να επιβεβαιωθεί η κατάσταση της υγείας της.
Σε τελικές αναλύσεις θα υποβληθούν και οι κοπέλες που διαγνώστηκαν με ηπατίτιδα, αν και κάποιες από αυτές παραδέχθηκαν από μόνες του πως είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών και το Νοσοκομείο Λεμεσού λαμβάνει τα δέοντα μέτρα. Σύμφωνα με το υπουργείο υγείας στο οποίο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, το μεσημέρι, για περαιτέρω χειρισμό της κατάστασης, τα αποτελέσματα των τελικών αναλύσεων θα καθορίσουν και τα επόμενα βήματα. Στο μεταξύ συναγερμός τρόμου έχει σημάνει ανάμεσα σε πελάτες που απολάμβαναν την ερωτική περιποίηση στο ναό του αγοραίου έρωτα. Γιατροί καλούν τους επηρεαζόμενους όπως προχωρήσουν άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις.
Σε δήλωσή του, ο Δρ.Γιάννης Κουλούντης, δερματολόγος/αφροδισιολόγος, επεσήμανε ότι οφείλουν μετά τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν σε μία μεγάλη πόλη όπως είναι η Λεμεσός, αν όντως αληθεύουν οι πληροφορίες να ελεγχθούν αμέσως. Εκτός όμως από το AIDS, πιθανόν να έχουμε ηπατίτιδα, ίσως να υπάρχει και σύφιλης, είναι παθήσεις οι οποίες οφείλουμε να τις ελέγξουμε και να τις αντιμετωπίσουμε και αντιμετωπίζονται τα περισσότερα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα»
Οι δραστηριότητες στον «Ναό της Αφροδίτης» στην Παλώδια, που σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών έχει ανεγερθεί χωρίς άδεια και θα πρέπει να κατεδαφιστεί, αποκαλύφθηκαν μετά από έφοδο της Αστυνομίας στις 23 Ιουλίου. Στο υποστατικό εργάζονταν κοπέλες από τη Ρωσία, τη Μολδαβία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, αλλά και το Μαρόκο  Ο Ρώσος που παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου για τις 12 Σεπτεμβρίου, αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ενηλίκων, μαστροπεία, αποζήν από κέρδη πορνείας και διατήρηση οίκου ανοχής και οποιαδήποτε άλλη ανάμειξη του στην υπόθεση. 
http://www.sigmalive.com/news/local/150872#sthash.OW9VLZUO.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: