Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Τραυματισμός δύο μελών της ΥΚΑΝ εν ώρα καταδίωξης στο Παραλίμνι

Δύο μέλη της ΥΚΑΝ τραυματίστηκαν ελαφρά χθες βράδυ όταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο τους κτυπήθηκε από όχημα, που οδηγούσε 21χρονος από το Παραλίμνι, κατά τη διάρκεια παρακολούθησης σε πρατήριο βενζίνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.50 χθες βράδυ, κατόπιν παρακολούθησης σε συγκεκριμένο σταθμό βενζίνης στο Παραλίμνι, άνδρες της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου αντελήφθησαν όχημα το οποίο οδηγούσε 21χρονος άνεργος από το Παραλίμνι. Ο 21χρονος, χωρίς να σβήσει τη μηχανή του αυτοκινήτου του, συναντήθηκε στο σταθμό βενζίνης με τον οδηγό μοτοποδηλάτου, με άγνωστους αριθμούς εγγραφής, ο οποίος φορούσε κράνος και εισήλθε την ίδια ώρα με το όχημα από άλλη είσοδο του πρατηρίου.

Μόλις ο 21χρονος παρέδωσε κάτι στον οδηγό του μοτοποδηλάτου, τα μέλη της ΥΚΑΝ επενέβησαν προκειμένου να τους ανακόψουν για έρευνα. Όταν ο 21χρονος αντιλήφθηκε τα μέλη της ΥΚΑΝ εισήλθε στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει, αναπτύσσοντας ταχύτητα με αποτέλεσμα να κτυπήσει το υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας στο μπροστινό του μέρος προκαλώντας του ζημιές.

Δεύτερο όχημα της ΥΚΑΝ προσπάθησε να ανακόψει το μοτοποδήλατο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στο έδαφος. Αμέσως ο οδηγός ανέβηκε και πάλι στο μοτοποδήλατο και τράπηκε σε φυγή.

Από εξετάσεις που διενήργησαν στη σκηνή οι άνδρες της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ορισμένα τεκμήρια και ποσότητα άσπρης σκόνης, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους ενός γραμμαρίου.

Οι αστυφύλακες, που βρίσκονταν στο πρώτο όχημα της ΥΚΑΝ και κτυπήθηκαν από το όχημα του 21χρονου κατά τη διαφυγή του, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια απολύθηκαν. Ο ένας αστυφύλακας φέρει πολλαπλές κακώσεις στο αριστερό χέρι και μώλωπες ενώ ο άλλος υπέστη αμφιαλγία.

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/151920#sthash.yKlWo6V8.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: