Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Στοιχεία που σχετίζονται με τρομοκρατία διερευνά η Αστυνομία. Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στην Λεμεσό

Στη σύλληψη δύο προσώπων στη Λεμεσό, ηλικίας 30 και 27 χρόνων, σχετικά με το αδίκημα της απειλής μετά από καταγγελία, προχώρησε η Αστυνομία.
 

Σε δηλώσεις του για την υπόθεση, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι τα δύο αυτά πρόσωπα θα παραμείνουν υπό κράτηση μετά από σχετικό διάταγμα του Δικαστηρίου Λεμεσού.

«Διερευνώνται, παράλληλα, κάποιες πληροφορίες που σχετίζονται με θέματα τρομοκρατίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται οτιδήποτε και οι έρευνες συνεχίζονται. Έχουν ανακριθεί, έχουν δώσει κάποιους ισχυρισμούς. Η υπόθεση αυτή είναι στο αρχικό στάδιο και είναι υπό διερεύνηση», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν έχουν ενημερωθεί και άλλες Υπηρεσίες για την υπόθεση αυτή, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι θα γίνουν όλες εκείνες οι εξετάσεις που πρέπει να γίνουν. «Στο παρόν στάδιο δεν μπορούμε και δεν χρειάζεται να απαντηθούν οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις. Όταν και εφόσον θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα, αυτό θα γίνει», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν για την Αστυνομία είναι σοβαρή υπόθεση τρομοκρατίας, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι διερευνώνται κάποιες πληροφορίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: