Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μεγάλη επιτυχία της ΥΚΑΝ. Ξήλωσε εργαστήρι παραγωγής κοκαΐνης στην Ορόκλινη


Εργαστήριο παραγωγής κοκαίνης εντόπισε τα ξημερώματα η ΥΚΑΝ στην Ορόκλινη. Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθηκαν ενώ σαρωτικές είναι οι έρευνες που γίνονται στην περιοχή.  Είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται εργαστήρι παραγωγής κοκαίνης στη Κύπρο και οι αρχές ασφαλείας ανησυχούν ιδιαίτερα για την έξαρση του φαινομένου στο τόπο.


Το εργαστήρι παραγωγής κοκαίνης εντοπίστηκε τα ξημερώματα σε υποστατικό στην Ορόκλινη μετά από πληροφορία που δόθηκε στις αρχές ασφαλείας.  Μέλη της ΥΚΑΝ Αρχηγείου επέδραμαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο υποστατικό και έπιασαν στα πράσα τους κατασκευαστές του λευκού θανάτου.  Όπως ανέφερε στη Gazzettacy.com ο υποδιοικητής της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν τέσσερα πρόσωπα, ένας ελλαδίτης, 36χρόνων, δύο Βούλγαροι ηλικίας 41 και 52 χρόνων όπως επίσης και μια Βουλγάρα 37 χρόνων.  

"Στο εργαστήριο του λευκού θανάτου εντοπίστηκε ενάμιση περίπου κιλό κοκαίνη που αφορά την βάση για παραγωγή μεγαλύτερης ποσότητας κοκαίνης όπως επίσης και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της ναρκωτικής ουσίας.  Παραλήφθηκαν επίσης ζυγαριές ακριβείας και άλλα τεκμήρία  " ανέφερε ενδεικτικά ο κ. Σεργίδης ο οποίος επεσήμανε ότι πρόκεται για " μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας καθώς είναι πολύ σοβαρή υπόθεση αφού είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται εργαστήρι κατασκευής κοκαίνης στη Κύπρο".

Οι τέσσερις οδηγήθηκαν πριν από λίγο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας με την αστυνομία να αιτείται την οκταήμερη σύλληψη τους ενώ ήδη έχει ζητηθεί η βοήθεια της Ιντερπόλ και της Γιουροπόλ για το ποιόν των συλληφθέντων.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13411&catid=9#sthash.34lR9C3D.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: