Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Υπάλληλος τσέπωνε τα τέλη εγγραφής ασθενών του Γ.Ν. Λάρνακας

Υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, οδηγείται σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής και κατάχρησης εξουσίας, μετά από καταγγελία ότι εισέπραττε τα τέλη εγγραφής ασθενών.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες γύρω στις 9 το πρωί από λειτουργό του Λογιστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 34χρονος υπάλληλος που εργάζεται στο τμήμα εγγραφής ασθενών του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, μεταξύ Μαρτίου – Ιουλίου 2014, καταχωρούσε ασθενείς στο μηχανογραφημένο σύστημα, οι οποίοι αφού πλήρωναν το τέλος των 10 ευρώ και εξετάζονταν κανονικά από τους γιατρούς, στη συνέχεια ακύρωνε τον αριθμό εγγραφών.

Από τους ελέγχους που έχουν διενεργηθεί διεφάνη πως ο υπάλληλος ακύρωσε περίπου 200 εγγραφές ασθενών και τα τέλη τα εισέπραττε ο ίδιος.

Ο υπάλληλος συνελήφθηκε και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/150005#sthash.6Nm0ur7E.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: