Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ατύχημα ο θάνατος του Ρουμάνου στα Λιβάδια


Σε απανθράκωση οφείλεται ο θάνατος του 55χρονου άνδρα από τη Ρουμανία, ο οποίος εντοπίστηκε το μεσημέρι απανθρακωμένος σε δωμάτιο προσφυγικής κατοικίας που βρίσκεται κοντά στο Δημοτικό Σχολείο των Λειβαδιών.

Αυτό κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που διενεργήθηκε αργά το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους, Σοφοκλή Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα. Η νεκροτομή επί του πτώματος κατέδειξε επίσης ότι δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

Σε δηλώσεις του ο Ανώτερος Υπαστυνόμος, Επαρχιακός Υπεύθυνος των Αστυνομικών Σταθμών Λάρνακας Μιχάλης Θεοφίλου «γύρω στις 13.45 το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτική μικρή προσφυγική ισόγειο κατοικία στην Οδό Τεύκρου Ανθία στα Λειβάδια. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και με την άφιξη τους στη σκηνή γύρω στις 13.53, αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε πυρκαγιά στα δύο από τα δωμάτια τα κατοικίας».

Πρόσθεσε ότι «κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης εντοπίστηκε ένας νεκρός άνδρας σε απανθρακωμένη κατάσταση. Εγινε τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς και ακολούθησε αυτοψία στη σκηνή» από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα.

Ο κ. Θεοφίλου ανέφερε επίσης ότι «τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας». Εντός της κατοικίας διέμεναν τέσσερα άτομα από τη Ρουμανία, τρεις άνδρες και μια γυναίκα και ο καθένας χρησιμοποιούσε από ένα δωμάτιο για διαμονή του.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η κατοικία και στο δωμάτιο που εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα, κατέρρευσε πλήρως η ξύλινη στέγη από κεραμίδια. Το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από κομμάτι της στέγης.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13501&catid=9#sthash.FMHIEwUq.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: