Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Μικρό το πλήγμα για την Πάφο από την πτώχευση Ρωσικών τουριστικών πρακτορείων


Σε μικρό βαθμό επηρεάζεται η επαρχία Πάφου από την κατάρρευση Ρώσων διοργανωτών ταξιδίων, εκτιμά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θέμης Φιλιππίδης.
 
Ο κ. Φιλιππίδης ανέφερε ότι οι περισσότεροι τουρίστες που διακινούντο από τα συγκεκριμένα πρακτορεία κατέληγαν σε ξενοδοχεία της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου και της Λεμεσού.
 
Επεσήμανε επίσης, πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο, αφού υπολογίζεται ότι οι συγκεκριμένοι διοργανωτές δεν θα διακινούσαν καθ` όλη την διάρκεια του καλοκαιριού περισσότερους από 20 χιλ. τουρίστες, από τους οποίους οι μισοί έχουν ήδη κάνει τις διακοπές τους και επέστρεψαν στην πατρίδα τους.
 
Για τους λίγους που βρίσκονται σε δύο – τρία ξενοδοχεία της Πάφου, η σύσταση που έγινε από τον τοπικό σύνδεσμο, όπως είπε ο κ. Φιλιππίδης, είναι να τους παρασχεθούν όλες οι αναγκαίες διευκολύνσεις για να μην είναι τραυματική η εμπειρία τους στο νησί.
 
Ο κ. Φιλιππίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι υπήρξαν ανάλογα περιστατικά και στο παρελθόν με διοργανωτές ταξιδίων από άλλες χώρες.
 
Η Ρωσία είναι μια ανερχόμενη χώρα στον τουρισμό και είναι φυσιολογικό να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός που επιφέρει κάποτε και αυτά τα αποτελέσματα, κατέληξε ο κ. Φιλιππίδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/150603#sthash.WmgmYHhS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: