Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Οικιακή βοηθός ξάφρισε πασίγνωστο Κύπριο ποδοσφαιριστή και πούλησε όλα τα κοσμήματα του


Μακρυχέρα αποδείχθηκε τελικά η καθαρίστρια πασίγνωστου κύπριου ποδοσφαιριστή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε άφωνος όταν αρκετό καιρό μετά ανακάλυψε πως έλειπαν κοσμήματα αρκετών χιλιάδων ευρώ.


Η συγκεκριμένη οικιακή βοηθός φαίνεται πως παρ' όλο που αμειβόταν καλά για τις ώρες που εργαζόταν στο σπίτι γνωστού παντρεμένου κύπριου ποδοσφαιριστή, σταδιακά ξάφριζε χρυσαφικά και άλλα ακριβά μικροαντικείμενα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, ο πασίγνωστος κύπριος ποδοσφαιριστής Α κατηγορίας άρχισε να υποπτεύεται πως έλειπαν αντικείμενα τόσο δικά του όσο και της γυναίκας του με αποτέλεσμα να πονηρευτεί.
Όσο περνούσαν οι μέρες τόσο περισσότερα ήταν τα χρυσαφικά αξίας που είχαν κάνει φτερά από το δωμάτιο του και χωρίς δεύτερη σκέψη αποτάθηκε στην αστυνομία προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση ενώ προτιμήθηκε η υπόθεση να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να βρεθούν τα κλοπιμαία.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την οικιακή βοηθό να έχει παραδεχτεί ενοχή όμως τα... χρυσαφικά που είχε αρπάξει τα έχει ήδη πουλήσει έναντι χαμηλού ποσού και η υπόθεση τώρα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Πάντως, η συγκεκριμένη οικιακή βοηθός έχει ρημάξει ακόμα δύο σπίτια πρωτοκλασάτων οικογενειών της Λευκωσίας οι οποίοι ενώ την εμπιστεύτηκαν για να την βάζουν στο σπίτι τους τώρα ανακάλυψαν αυτό που δεν περίμεναν ενώ αποτάθηκαν και εκείνοι στην αστυνομία. Χρυσαφικά, ρολόγια ρόλεξ, μικρά κειμήλια αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, όλα έκαναν φτερά. Καλό θα ήταν να έχουν ιδιαίτερη προσοχή και να μην εμπιστευόμαστε τόσο εύκολα. Η συγκεκριμένη πάντως οικιακή βοηθός, έδειχνε άτομο εμπιστοσύνης, ευγενικό και μάλιστα αρκετοί πλούσιοι την είχαν "βάλει" στο σπίτι τους για να τους "καθαρίζει".

showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: