Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ένοπλος κουκουλοφόρος λήστεψε την ΣΠΕ Κοντέας



Χρηματικό ποσό περίπου 20 περίπου χιλιάδων ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από τα ταμεία του καταστήματος της Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας Κοντέας, που βρίσκεται στη Δρομολαξιά, άγνωστος άνδρας, ο οποίος φορούσε κουκούλα στο πρόσωπο, κρατούσε όπλο, που πιθανόν ήταν ομοίωμα και μιλούσε σπασμένα αγγλικά.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας Χριστάκης Παπαδημητρίου, «γύρω στις 12.55 χθες το μεσημέρι άγνωστος άνδρας, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, φορώντας μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα, μπλε βερμούδα με άσπρες ρίγες στα πλευρά, ύψους 1.85 – 1.90, εκμεταλλευόμενος την είσοδο πελάτισσας στο κατάστημα της ΣΠΕ Κοντέας στη Δρομολαξιά, από την ελεγχόμενη είσοδο της Συνεργατικής, κατάφερε να εισέλθει εισήλθε στο κατάστημα»

Πρόσθεσε πως ο άγνωστος «έχοντας στη κατοχή του όπλο, το οποίο προφανώς είναι ομοίωμα, ζήτησε με σπασμένα αγγλικά, από τους τρεις υπαλλήλους – ταμίες της ΣΠΕ, χρήματα» .

Πρόσθεσε πως «του παραδόθηκαν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία και ακολούθως αναχώρησε πεζός από το κατάστημα. Οι κινήσεις του αγνώστου έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της ΣΠΕ, το οποίο μελετάται από την Αστυνομία», είπε και πρόσθεσε πως οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παπαδημητρίου είπε πως από μια πρώτη εκτίμηση του ύψους των χρημάτων που παραδόθηκαν από τους ταμίες στον άγνωστο άνδρα, υπολογίζεται γύρω στις 20 χιλιάδες ευρώ.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του άγνωστου άνδρα.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13417&catid=9#sthash.PPVB03SN.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: