Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Οι καλοκαιρινές νύχτες στο Elysium έχουν γεύση από όνειρο


Η διακριτική κομψότητα, η μαγευτική θέα στη Μεσόγειο θάλασσα και οι μοναδικές γαστρονομικές εμπνεύσεις αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για ονειρεμένες καλοκαιρινές βραδιές στο ξενοδοχείο Elysium, στην Πάφο.

 
Οι έμπειροι σεφ των εστιατορίων του Elysium ικανοποιούν κάθε γευστική επιθυμία με ακαταμάχητα  γκουρμέ πιάτα, αλλά και υγιεινές επιλογές με τοπικά αγνά υλικά. Το ευφάνταστο ταξίδι γεύσεων συμπληρώνουν τα εκλεκτά κρασιά από την πλούσια κάβα του Elysium.
Το Ristorante Bacco αποτελεί μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και νότα μυστικισμού από την Τοσκάνη. Στον ατμοσφαιρικό εσωτερικό χώρο ή στη γραφική καταπράσινη αυλή του εστιατορίου οι λάτρεις του ιταλικού φαγητού μπορούν να απολαύσουν φρέσκα ζυμαρικά, τρυφερό και νόστιμο κρέας, πεντανόστιμα ψάρια, καθώς και παραδοσιακές συνταγές και υπέροχα επιδόρπια από το βραβευμένο σεφ του Ristorante Bacco.
 
Ιδανικός προορισμός για τους ενθουσιώδεις λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας Fusion, το κομψό εστιατόριο O'Shin. Η παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα, προσεγγίζεται με ευλάβεια, ενώ σε κάθε πιάτο ενσωματώνονται οι πιο πρόσφατες γευστικές τάσεις. Sushi, sashimi και ζεστά πιάτα αποτελούν τη βάση του μενού, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ορεκτικές εκπλήξεις που συναρπάζουν.
 
Το εστιατόριο Mediterraneo, που βρίσκεται λίγα μέτρα από τη θάλασσα συνδυάζει τη Μεσογειακή και Κυπριακή γευστική κουλτούρα. Το μενού προτείνει φρέσκο ψάρι, καθώς και άλλους θησαυρούς της θάλασσας μαγειρεμένους με υποδειγματικό τρόπο.
 
Σαγηνευτικά κοκτέιλ, κομψά premium ουίσκι, μεθυστικά κονιάκ και μια μεγάλη ποικιλία από πούρα είναι μερικά από τα στοιχεία που διεγείρουν τις αισθήσεις στο Astria Bar. Την ξεχωριστή ατμόσφαιρα συμπληρώνουν η βελούδινη φωνή της Ειρήνης Ψυχράμη και η μουσική του Αντώνη Λογοθετίδη στο πιάνο, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Σώτος Γονιός ανεβάζει τη διάθεση με αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια.
 
Οι καλοκαιρινές βραδιές στο μαγευτικό σκηνικό του Elysium ολοκληρώνονται στην παραλία κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τον DJ να ξεσηκώνει με τις μουσικές του επιλογές και τους baristas να δημιουργούν ευφάνταστα και απολαυστικά κοκτέιλ Martini.

Δεν υπάρχουν σχόλια: