Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Μετέτρεψαν sex shop στην Αγία Νάπα σε κατάστημα πώλησης ναρκωτικών


Κατάστημα πώλησης ναρκωτικών και εξαρτησιογόνων ουσιών μετέτρεψαν κατάστημα sex shop στη λεωφόρο Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα.


Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου ερεύνησε την Κυριακή το βράδυ το κατάστημα 29χρονου Βούλγαρου στο οποίο βρέθηκαν προς πώληση ελεγχόμενα φάρμακα χωρίς την άδεια του Υπουργού Υγείας. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν σκευάσματα όπως Καμακρα, Σουπερακρα, Υπάκρα και άλλα που περιείχαν την ουσία Σιλντενταφίλντ η όποία χρειάζεται ιατρική συνταγή για να χορηγηθεί. Βρέθηκαν επίσης τρία σακούλια νάυλον φυτικής ουσίας και τρία γραμμάρια αρωματικού χώρου τάξεως Β .

Όλα τα φάρμακα θα εξεταστούν από το Κρατικό Χημείο για να προσδιορισθεί η χημική ουσία τους.

Ακολούθησε έρευνα στη κατοικία του ιδιοκτήτη και βρέθηκαν 250 γραμμάρια άγνωστη φυτικής ουσίας, 17 νάυλον σακκουλάκια με 17 γραμμάρια άγνωστης ουσίας και 2 φακελλάκια με άσπρη σκόνη και 2 γραμμάρια αρωματικού χώρου. Εντοπίσθηκαν επίσης 3 χιλ. ευρώ, 2.392 διάφορα χάπια και 932 σκευάσματα τα οποία πωλούσαν στους τουρίστες.

Για την φυτική ύλη οι ύποπτοι δεν έδωσαν καμιά εξήγηση.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενέκρινε την κράτηση του ιδιοκτήτη και του υπάλληλου του, για 7 ημέρες για την διευκόλυνση των ερευνών και ανακρίσεων της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.


http://www.alfanews.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: