Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Την έπιασαν με 14 κλειδιά οχημάτων και την οδήγησαν στο δικαστήριο

Δεν έπεισαν τους αστυνομικούς ανακριτές οι διάφοροι ισχυρισμοί που προέβαλε 38χρονη, στην κατοχή της οποίας εντοπίστηκαν 14 κλειδιά και τρία τηλεχειριστήρια οχημάτων. Η ύποπτη συνελήφθηκε για παράνομη κατοχή περιουσίας, ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται ο 17χρονος γιος της.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, χθες άνδρες της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 17χρονο γιο της ύποπτης, ο οποίος έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές στο παρελθόν, να οδηγεί μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και τον ακολούθησαν μέχρι το διαμέρισμα όπου διαμένει με τη μητέρα του, στην περιοχή Γερμασόγειας.

Ο 17χρονος φαίνεται να αντιλήφθηκε την αστυνομία και τράπηκε σε φυγή, ενώ από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είχε κλαπεί από την αυλή οικίας στις 7 Σεπτεμβρίου. Από έρευνα που ακολούθησε, με τη συγκατάθεση της 38χρονης, εντοπίστηκαν διάφορα εξαρτήματα της τριών χιλιάδων ευρώ μοτοσικλέτας, η οποία αναγνωρίστηκε ήδη από τον 56χρονο ιδιοκτήτη της.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίστηκαν λίγο αργότερα στο αυτοκίνητο της 38χρονης, όπου εντοπίστηκαν δυο κλειδιά και δυο ηλεκτρονικά τηλεχειριστήρια αυτοκινήτων, για τα οποία η ίδια δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Σε έρευνα εξάλλου στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν στο υπνοδωμάτιο της 38χρονης άλλα 12 κλειδιά οχημάτων και ένα ακόμη τηλεχειριστήριο.

Η ύποπτη εξέφρασε άγνοια για το πού βρίσκεται ο γιος της, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Η αστυνομία, σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, δεν αποκλείει να ενέχονται περισσότερα πρόσωπα στην υπόθεση

Η 38χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/161400#sthash.G15brpwv.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: