Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Μαγιόρκα. 15 άντρες έγλειφαν σαντιγί από το στήθος έφηβης! ΦΩΤΟ



Νέο σκάνδαλο στο περιβόητο Μαγκαλούφ της Μαγιόρκα: Αυτή τη φορά μια 18χρονη από την Βρετανία έβαλε σαντιγί στο γυμνό της στήθος και προκάλεσε άντρες να την... γλείψουν! 



Όχι, όλα αυτά δεν έγιναν - έστω - στην απομόνωση του σπιτιού ή του δωματίου της, αλλά σε κοινή θέα, σε κάποιο από τα μπαρ της περιοχής, που ειδικά το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει... πασίγνωστη για τα όργια που συμβαίνουν επί καθημερινής βάσεως. 

Ήταν μόλις στις αρχές του φετινού καλοκαιριού όταν είχε αποκαλυφθεί πως μια συνομήλικη συμπατριώτισσά της είχε δεχτεί να κάνει στοματικό έρωτα στους πελάτες ενός μπαρ, με «έπαθλο» δωρεάν αλκοόλ. Τώρα, η νεαρή Βρετανίδα, φωτογραφίες από τα κατορθώματα της οποίας κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης διεθνώς, είναι η νέα «πρωταγωνίστρια του Μαγκαλούφ». Όπως είπαν όσοι από τους αυτόπτες μάρτυρες είχαν μνήμες του περιστατικού, προηγήθηκε άφθονη κατανάλωση αλκοόλ και στριπ σόου, κατάληξη του οποίου ήταν να... χάσει τη μπλούζα της η νεαρή. 


Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο «καυτά» (ή αηδιαστικά, αναλόγως πώς το βλέπει κανείς) καθώς, όπως επίσης διηγήθηκαν παρόντες στα όργια, οι άντρες που έγλειφαν την σαντιγί από το στήθος της 18χρονης, στη συνέχεια έπιναν ένα σφηνάκι αλκοόλ, το οποίο έφτυναν μέσα στο στόμα της! 



Το Μαγαλούφ, ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Μαγιόρκα, κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από νεαρούς Βρετανούς στην πλειοψηφία τους, που πηγαίνουν εκεί ακριβώς για να «τα κάνουν όλα». 



http://www.protothema.gr/world/article/406814/nea-orgia-sto-magalouf-15-adres-egleifan-sadigi-apo-to-stithos-efivis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: