Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Βίντεο με Κύπριο κοινοτάρχη να παρενοχλεί την 26χρονη γραμματέα του



Κοινοτάρχης κατηγορήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικης, για άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας και για σεξουαλική παρενόχληση εργαζόμενης.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε βάρος της 26χρονης γραμματέως του Κοινοτικού Συμβουλίου του οποίου προΐσταται ο 52χρονος κατηγορούμενος.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μεταξύ 2011 και 2013 στο γραφείο του Κοινοτικού Συμβουλίου όπου εργάζονταν ο κατηγορούμενος και η παραπονούμενη.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών ο συνήγορος του κατηγορουμένου ζήτησε χρόνο, ώστε να μελετήσει τη μαρτυρία και να συμβουλεύσει ανάλογα τον πελάτη του. Κάτω από αυτή την εξέλιξη το Δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 13 Οκτωβρίου 2014 για να απαντήσει στις κατηγορίες ο κατηγορούμενος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, ο κατηγορούμενος φέρεται να τραβούσε διά της βίας την παραπονούμενη για να την καθήσει στα πόδια του, προσπαθούσε να τη φιλήσει και τη θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Οι παρενοχλήσεις ήταν συστηματικές και η παραπονούμενη έχει τουλάχιστον μια περίπτωση καταγεγραμμένη σε βίντεο που τράβηξε μέσω του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο τοποθέτησε στον τοίχο του γραφείου της, μέχρι που εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος και άρχισε να την παρενοχλεί. 


philenews.com
showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: