Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε τον 33χρονο που έγδυσε 101 celebrities κα διέδωσε παντού τις γυμνές τους φωτογραφίες!!!


Ένας 33χρονος από το Λας Βέγκας είναι ο άνθρωπος που έκανε τους celebrities να τρέμουν, δημοσιεύοντας προ ημερών στο Ίντερνετ γυνές φωτογραφίες τους!«Αν ο κόσμος θέλει να με φωνάζει ήρωα ή μαχητή του Ίντερνετ, δεν θα τον σταματήσω», δηλώνει ο Τζον Ράνταλ Μένεσις, τονίζοντας ότι δεν έκανε τίποτα κακό.


Όπως λέει ο ίδιος στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», δεν έκλεψε τα «πιπεράτα» ενσταντανέ των 101 celebrities -μεταξύ των οποίων οι Τζένιφερ Λόρενς, Κέιτ Άπτον, Αριάνα Γκράντε, Λία Μισέλ, Αβρίλ Λαβίν, Κίρστεν Ντανστ, Κάντις Σουάνπολ, και Σελένα Γκόμεζ- αλλά τα… διέδωσε.«Εγώ απλά έβαλα links σε άλλες δημοσιεύσεις. Ουδέποτε "ανέβασα" ή "κατέβασα" κάτι και δεν έχω καμία σχέση με τον χάκερ», συνεχίζει ο Μένεσις, αντικρούοντας τους δικηγόρους των celebrities που ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις για την διαρροή.

Παράλληλα, ο 33χρονος συμβουλεύει τους celebrities ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τις προσωπικές τους φωτογραφίες σε συστήματα όπως το iCloud και δηλώνοι ότι οι χάκερς που έκλεψαν τα ενσταντανέ, θα πάνε και πρέπει να πάνε στη φυλακή.
Όσο, πάντως, κι αν απόλαυσε το ότι γέμισε το Ίντερνετ με γυμνές κυρίες της showbiz, ο ίδιος τονίζει ότι δεν έχει βγάλει ποτέ και ούτε πρόκειται να  βγάλει ολόγυμνη φωτογραφία!

 star.gr
showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: