Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Άκου anniversary!


Μας ήλθε μια ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Βρετανίας, που πραγματικά προκαλεί. Εξισώνει, ουσιαστικά, τη βάρβαρη τουρκική συνεχιζόμενη κατοχή της μισής μας πατρίδας με εορτασμούς για την... ίδρυση της περιβόητης και λεγόμενης, μάλιστα, Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Βρετανίας. Η ίδρυση της Ομοσπονδίας το 1974 ήταν ακριβώς για να προβάλλει την τουρκική εισβολή και όχι για να δοξάζεται ως σπουδαίο γεγονός, ως «anniversary» με εκθέσεις και μουσικές βραδιές και δεξιώσεις καλλιτεχνών και των προϊόντων της στα 40χρονά της!

Ο πρόεδρός της κ. Πίτερ Δρουσιώτης (αλλά και οι υπόλοιποι αξιωματούχοι της, εδώ το ζωνάρι πιάνει όλους όσοι την αποτελούν), έχει... παρεξηγήσει την ίδρυση της οργάνωσης που προεδρεύει. Αφού ακριβώς στα 40χρονα τής συνεχιζόμενης τουρκικής βαρβαρότητας φέτος, απέτυχαν παταγωδώς να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις της οργάνωσης για τον σκοπό που ιδρύθηκε, ακυρώνοντας την πορεία διαμαρτυρίας, ακυρώνοντας τη διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία του εισβολέα, ληστή και βιαστή, αφού απέτυχαν να εκμεταλλευθούν και την πρόσφατη σύναξη του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, όπου έλαβε μέρος και η Τουρκία, αφού απέτυχαν να επαναφέρουν στην ιστοσελίδα και στα επιστολόχαρτα της Ομοσπονδίας, τον αιματοβαμμένο χάρτη που αφαίρεσαν δουλοπρεπώς κατ' απαίτησιν των ρατσιστών Τούρκων του «Εμπάργκοτ»... ανακοινώνουν ότι θα γιορτάσουν τα 40χρονα της ίδρυσης της ΕΚΟ με μουσικές βραδιές και δεξιώσεις!!!

Ακόμα λίγο θα γιορτάζουν μαζί με τους Τούρκους κατακτητές για την «απελευθέρωση» του νησιού από τους βίαιους Έλληνες! Δεν πάνε όλοι στο σπίτι τους και να την κλείσουν. Και ας διοργανώνουν όσες μουσικές βραδιές θέλουν με τους συνδέσμους των χωριών και πόλεών τους δίπλα στις ετήσιές τους χοροεσπερίδες, που είναι και το μόνο που καταφέρνουν.
Φ.Α.




Δώστε στη δημοσιότητα την επιστολή!


Εφόσον άφαντη παραμένει η περιβόητη ραγιαδίστικη επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος της εκλιπούσας Κυπριακή Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης στον πρόεδρο νεο-σουλτάνο Ερτογάν της κατοχικής Τουρκίας, ο οποίος αρνείται ότι έλαβε τέτοια, υπάρχει λύση: Ο Ν. Αναστασιάδης να καλέσει τους δημοσιογράφους στο Προεδρικό και να τους δώσει αντίγραφο της εν λόγω επιστολής! Σίγουρα θα κράτησαν αντίγραφο για το Αρχείο (!) τους ή για το... σπίτι τους όταν θα αποχωρήσει και αυτός ο Πρόεδρος για τα απομνημονεύματά του.

Έτσι θα δούμε όλοι ΚΑΙ τι ακριβώς έγραψε στη συγχαρητήριο επιστολή του στον Τούρκο κατακτητή των κατεχομένων μας εδαφών. Συγγνώμη στον πρόεδρο της μίας εκ των τριών εγγυητριών δυνάμεων της εκλιπούσας Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία (επιστολή) παραδόθηκε από τον πληθωρικό κ. Βενιζέλο, της δεύτερης των εγγυητριών δυνάμεων της εκλιπούσας Κ.Δ.!

Άντε, λοιπόν, δώστε στη δημοσιότητα αντίγραφο της επιστολής. Και μη μας πείτε ότι είναι απόρρητη και εμπιστευτική και θα αναμένουμε 30 χρόνια να τη δούμε μέσω Λονδίνου!
Φ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια: