Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Κινητοποίηση των καταστηματαρχών της Πάφου μπροστά από το Δημαρχείο για τον τερματικό της ΟΣΥΠΑ

Κινητοποίηση ετοιμάζουν οι καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου στις 09:00  το πρωί έξω από το Δημοτικό μέγαρο Πάφου.


Οι καταστηματάρχες θέλουν να στείλουν το μήνυμα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, στον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Μάριο Δημητριάδη, ο οποίος αναμένεται να συζητήσει την πορεία των υπό κατασκευή έργων της πόλης με το Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Πάφου, ότι ο τερματικός σταθμός του Οργανισμού συγκοινωνιών Πάφου θα πρέπει να δημιουργηθεί στο κέντρο της Πάφου και όχι στο τεμάχιο επί της λεωφόρου Αποστόλου Παύλου.



Η « Κίνηση Σωτηρία της Πάφου» μέσω της ανακοίνωσης της καλεί  τους συναδέρφους της να μην ανοίξουν τα καταστήματα τους το πρωί και να συγκεντρωθούν έξω από το Δημοτικό μέγαρο προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.



Το θέμα, προστίθεται, είναι ύψιστης σημασίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επιστροφή του κεντρικού σταθμού στην Καραβέλα είναι η πλέον συμφέρουσα λύση τόσο για την ανάπτυξη στην Πάφο όσο και για το δημόσιο και την εταιρεία.



Στη συνάντηση στο Δημοτικό μέγαρο με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αρχής, θα συζητηθούν η πορεία των υπό κατασκευή έργων της βελτίωσης της Λεωφόρου Τάφων των Βασιλέων και του δρόμου Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου – τουριστικής περιοχής Κ. Πάφου, η αναβάθμιση – επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου Πάφου, η δημιουργία υποδομής για την επίσκεψη κρουαζιερόπλοιων και την αποβίβαση επιβατών, η βελτίωση του βορειοδυτικού παραλιακού Μετώπου Πάφου και θέματα της αρμοδιότητας του Τμήματος Αρχαιοτήτων.



Τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων θα συνοδεύουν, μεταξύ άλλων υπηρεσιακών λειτουργών, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αρχής Λιμένων Κύπρου κ. Αλέκος Μιχαηλίδης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Έργων και η Αναπληρωτής Διευθύντρια του Τμήματος Αρχαιοτήτων.



Ο κ. Δημητριάδης θα συναντηθεί το μεσημέρι και με το ΔΣ του επιμελητηρίου της Πάφου.

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/163875#sthash.z797oRK8.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: