Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τηγανητά Μήλα!!!

Υλικά:
4 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μπουκιές
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Για το χυλό ...


1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλιτζ. νερό
2 αβγά
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
μέλι και σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά για το χυλό και τον αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν τον χρησιμοποιήσετε.
Βάζετε το ηλιέλαιο να κάψει καλά στη φωτιά μέσα σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι.
Βουτάτε τα κομμάτια μήλου στο χυλό και μετά στο καυτό λάδι και τα τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και από όλες τις  πλευρές.
Τα βγάζετε από το λάδι με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.
Σερβίρετε τα μήλα σε πιατέλα, τα περιχύνετε με μέλι και τα πασπαλίζετε με το σουσάμι.


http://ikypros.com/?p=45149#sthash.tYYZzVnj.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: