Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Έκαψαν το αυτοκίνητο της συζύγου του Διευθυντή της Λέσχης Ιπποδρομιών


Η φωτιά στο αυτοκίνητο της συζύγου του διευθυντή της λέσχης Ιπποδρομιών τέθηκε στις 2.50 τα ξημερώματα ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία τους στο Στρόβολο. Από την πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία το αυτοκίνητο αξίας πέραν των είκοσι χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς. 



 Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας, οι δράστες περιέλουσαν με βενζίνη το όχημα και το πυρπόλησαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Σε κατάθεση της η παραπονούμενη εξέφρασε άγνοια για τους δράστες, ωστόσο έστρεψε τις υποψίες της στην επαγγελματική ιδιότητα του συζύγου της.

Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 4.50 το πρωί τέθηκε φωτιά σε διπλοκάμπινο αυτοκίνητο ιδιοκτησία 54χρόνου Βρετανού, μόνιμου κατοίκου Κύπρου.  Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του στην Ερήμη Λεμεσού.  Από τη φωτιά, την οποία κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία,  το αυτοκίνητο αξίας πέραν των είκοσι χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σε κατάθεση του ο βρετανός ο οποίος εργάζεται στις βρετανικές βάσεις, εξέφρασε άγνοια για τους δράστες της κακόβουλης ενέργειας εναντίον του αφού όπως ανέφερε δεν έχει διαφορές με κανένα.  Οι ανακριτές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13685&catid=9#sthash.wetMhQLm.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: