Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Εμπρησμοί χθες βράδυ σε Λευκωσία και Λεμεσό


Εμπρησμοί σε Λεμεσό και τη Λευκωσία έθεσαν σε συναγερμό την πυροσβεστική υπηρεσία.  Στη Λεμεσό οι εμπρηστές λαμπάδιασαν Λούνα Πάρκ, ενώ στη Λευκωσία εγκαταλελειμμένο κτίριο.


Η φωτιά στον παιδικό χώρο – Λούνα Πάρκ Ρόντεο που βρίσκεται στη τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, ιδιοκτησία 67χρονου τέθηκε λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα και έθεσε σε συναγερμό την πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και κατέσβεσαν τη φωτιά.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο χώρο που αν και δεν έχουν υπολογιστεί ακόμη, εκτιμάται ότι ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.  Τα ελατήρια της κακόβουλης ενέργειας διερευνώνται από την αστυνομία, με όλα τα ενδεχόμενα να βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ανακριτών.

Εξάλλου λίγες ώρες πριν και συγκεκριμένα στις 10.45 άγνωστοι πυρπόλησαν το εγκαταλελειμμένο κτίριο του πρώην σινεμά Ακροπόλ στο Στρόβολο.  Από τη φωτιά που κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, υπέστη ελαφρές ζημιές το κτίριο.  Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η φωτιά να τέθηκε από νεαρούς οι οποίοι και αναζητούνται. 


 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13926&catid=9#sthash.rs5JjM7R.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: