Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό είναι το ξενοδοχείο του χωρισμού!!!

Θέλεις να χωρίσεις πολιτισμένα και να θυμάσαι το (πρώην) ταίρι σου ως κάτι μοναδικό; Το Saratoga Springs’ Gideon Putnam Resort είναι εδώ για σένα.

Το Νεοϋορκέζικο πολυτελές ξενοδοχείο Saratoga μπορεί να έχει «χτίσει όνομα» για τις μοναδικές παροχές του στα νιόπαντρα ζευγάρια όμως οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να δουν τα πράγματα πιο σφαιρικά και να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες των ζευγαριών, από την αρχή ως το τέλος.

.

Κι επειδή όσο πιθανό είναι μια σχέση να καταλήξει στο γάμο, άλλο τόσο πιθανό είναι και ένας γάμος να καταλήξει στο διαζύγιο, το εν λόγω ξενοδοχείο παρέχει πλέον ειδικά πακέτα για ζευγάρια που θέλουν να δώσουν τέλος στη μεταξύ τους συμβίωση.
Πως γίνεται αυτό; Πάρα πολύ απλά και –κυρίως- πολιτισμένα. Παίρνεις λοιπόν το σύζυγό σου τον πας για ειδυλλιακές διακοπές στο Saratoga, στη Νέα Υόρκη και αφού περνάτε μοναδικά και έχετε χαλαρώσει πλήρως από το στρες του χωρισμού, συζητάτε τα διαδικαστικά πολιτισμένα και… Σουηδικά. Πόσο θα σας κοστίσει ένα Σαββατοκύριακο εκεί; Μόλις 5.000 δολάρια. Στην τιμή περιλαμβάνονται δύο ξεχωριστά πολυτελή δωμάτια για το πρώην ζευγάρι και σύμβουλος γάμου που θα βοηθήσει στην επίλυση των όποιων θεμάτων.
«Μπαίνεις διπλός, φεύγεις μονός» μοιάζει να είναι το μότο των εμπνευστών της συγκεκριμένης υπηρεσίας του μέχρι πρότινος ξενοδοχείου για ερωτευμένους.
Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου δε φαίνεται να ανησυχούν μήπως η φήμη του ξενοδοχείου χαλάσει από τη νέα υπηρεσία που παρέχει στους επισκέπτες, καθώς οι ίδιοι δήλωσαν πως θέλουν να δέχονται όλων των ειδών τους επισκέπτες και όχι μόνο τους ερωτευμένους νιόπαντρους.
Έτσι, γιατί και οι χωρισμένοι έχουν ψυχή

.koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: