Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Αστυνομικός κατηγορείται ότι πήρε μίζα για ανανέωση βίζας αλλοδαπού


Παρά το γεγονός ότι ο αστυνομικός που υπηρετεί στην υπηρεσία αλλοδαπών,  αναμένεται να δώσει κατάθεση  στους ανακριτές εντούτοις η πρώτη αντίδραση του σε συναδέλφους και ανώτερους  ήταν να αρνηθεί οποιαδήποτε ενοχή στην υπόθεση. 



Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο αστυνομικός καλείται να δώσει εξηγήσεις μετά από καταγγελία  στην οποία προέβη ο Σύρος στην αστυνομία.  Σύμφωνα με τα λεγόμενα του έφτασε στη Κύπρο τον περασμένο Μάιο για να καταχωρήσει αγωγή εναντίον τράπεζας για χρήματα που είχε απολέσει εκατομμύρια στο εξωτερικό.  Για το σκοπό αυτό, ο Σύρος είχε εξασφαλίσει βίζα μέχρι τον Ιούλιο. Τότε οικείο του πρόσωπο, του σύστησε τον εν λόγω αστυνομικό για να τον βοηθήσει στην ανανέωση της βίζας του.

Ο αστυφύλακας φέρεται να του ζήτησε αρχικά €1.000 τα οποία θα παρέδιδε σε τρίτο πρόσωπο ως έξοδα για την ανανέωση της βίζας  αναφέροντας του  ότι θα του δοθεί σχετική  απόδειξη με την ανανέωση.  Μετά την πάροδο λίγων ημερών οι δύο συναντήθηκαν όπου ο  αστυφύλακας ζήτησε επιπρόσθετα άλλα €300 για να συμπληρωθούν οι διαδικασίες. Ο επιχειρηματίας τότε αντέδρασε, αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα  με αποτέλεσμα οι δύο να τσακωθούν μεταξύ τους.  Στη συνέχεια ο παραπονούμενος  προέβη σε σχετική καταγγελία. 


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13775&catid=9#sthash.dFK7dwS2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: