Μιχάλης Δημοσθένους Εκπαιδευτής |
Αρχές Νοεμβρίου
2014 θα πραγματοποιηθούν στην Πάφο δύο επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εργαζόμενους
σε κέντρα αναψυχής. Το ένα είναι Κυπριακή κουζίνα και πρακτικές υγιεινής τροφίμων
και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2014 με τον αρχιμάγειρα Στέφανο Χρυσάνθου
και το δεύτερο γνωσιολογία και γευσιγνωσία κρασιού στις 5 Νοεμβρίου 2014 με τον
πρόεδρο των Σομελλιέρ Κύπρου Γιώργο Κασσιανό.
Στέφανος Χρυσάνθου - αρχιμάγειρας |
Τα σεμινάρια είναι
διάρκειας 7 ωρών το καθένα και στο τέλος όσοι τα παρακολουθήσουν θα λάβουν και σχετικό δίπλωμα το οποίο είναι
αναγνωρισμένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.
Η συνεχής επιμόρφωση
όσων ασχολούνται με την επισιτιστική βιομηχανία πλέον επιβάλλεται.
Γιώργος Κασσιανός πρόεδρος Σομμελιέρ Κύπρου |
Τα σεμινάρια θα
παρουσιάσει ο διακεκριμένος στο είδος του Μιχάλης Δημοσθένους μαζί με τους Στέφανο
Χρυσάνθου – αρχιμάγειρα, και Γιώργο Κασσιανό, πρόεδρο των Σομμελιέρ Κύπρου.
Δηλώστε συμμετοχή
στο τηλ 99422527. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Σας περιμένουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου