Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Τον τσάκωσαν στην Λεμεσό φορτωμένο βιάγκρα

Για προσωπική του χρήση ισχυρίστηκε πως κατείχε 348 χάπια βιάγκρα 62χρονος ταξιτζής, τα οποία η Αστυνομία εκτιμά πως είναι απομίμηση του γνωστού μπλε χαπιού και πως ο 62χρονος τα διοχέτευε στην αγορά.


Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 62χρονου μετά από πληροφορία για παράνομη εισαγωγή φαρμάκων.
Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διεξήγαγαν έρευνα στην οικία του συνταξιούχου, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, καθώς και στο αυτοκίνητο του, όπου εντόπισαν συνολικά 348 χάπια τύπου βιάγκρα.
 
Ο 62χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος ισχυρίστηκε πως τα ανευρεθέντα τα εισήγαγε από τη Συρία και ότι προορίζονταν για δική του χρήση.
 
Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως τα χάπια είναι απομίμηση και εκτιμάται πως ο ύποπτος τα εισήγαγε από τα κατεχόμενα.
 
"Τα ανευρεθέντα έχουν παραληφθεί και παραδόθηκαν στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες για αναλύσεις, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι εγκεκριμένες οι ουσίες που περιέχουν κι εάν τίθεται θέμα ασφάλειας της υγείας του κοινού" συμπλήρωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.
 
Ο 62χρονος, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία και για άλλες υποθέσεις, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.


ant1

Δεν υπάρχουν σχόλια: