Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Παράνομος τζόγος και ναρκωτικά στην Λεμεσό


Παράνομος τζόγος και ναρκωτικά σε δύο υποστατικ'α σε Τραχώνι και Ύψωνα, σε περιοχές όπου εμπίπτουν στη δικαιοδοσία των βρετανικών βάσεων.  Σε ολονύκτιες επιχειρήσεις τα μέλη της αστυνομίας εντόπισαν φυτά κάνναβης, ηρωίνη, πυροκροτητές, ρουλέτες και μηχανές ηλεκτρονικού τζόγου.  Οι αστυνομικοί των βάσεων πέρασαν χειροπέδες σε οκτώ συνολικά ελληνοκύπριους ενώ δέκα θαμώνες κλήθηκαν για κατάθεση.


Η επιχείρηση στα δύο υποστατικά άρχισε ταυτόχρονα χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ.  Μέλη της αστυνομίας των βρετανικών βάσεων επέδραμαν σε πολυτελή καζίνο που βρίσκονται στο Τραχώνι και τον Ύψωνα αντίστοιχα.

Μιλώντας στην gazzettacy.com  ο αστυνομικός διευθυντής της αστυνομίας των βάσεων Γιώργος Κιτέως ανέφερε ότι με την είσοδο τους οι πάνοπλοι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα προσωπικό και θαμώνες να επιδίδονται σε κυβεία αλλά και χρήση ναρκωτικών.  «Στη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν 29 φυτά κάνναβης ύψους μέχρι δύο μέτρα μέσα σε γλάστρες, 42 γραμμάρια ηρωίνη και 260 κομμάτια LSD.  Εντοπίστηκαν επίσης 5 πυροκροτητές με τους οποίους πιστεύεται ότι οι κάτοχοι τους θα κατασκεύαζαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν  300 υπολογιστές που μετατρέπονται σε μηχανές ηλεκτρονικού τζόγου , 7 μηχανές ηλεκτρονικού τζόγου (φρουτάκια) δύο ρουλέτες,, χρήματα, φίσιες  και άλλα αντικείμενα συναφή με το τζόγο» ανέφερε ενδεικτικά.

Οκτώ  Ελληνοκύπριοι, ιδιοκτήτες και συνιδιοκτήτες των υποστατικών συνελήφθηκαν, ενώ κλήθηκαν για κατάθεση δέκα συνολικά θαμώνες.  Από τους οκτώ συλληφθέντες, κάποιοι από τους οποίους απασχόλησαν επανειλημμένα την αστυνομία με διάφορες υποθέσεις, οι τέσσερις θα οδηγηθούν ενώπιον του βρετανικού δικαστηρίου, δύο έχουν κατηγορηθεί ενώ οι άλλοι δύο ανακρίνονται.
Όπως ανέφερε ο κ. Κιτέως οι επιχειρήσεις της αστυνομίας των βρετανικών βάσεων θα είναι συνεχής σε μια προσπάθεια πάταξης της παρανομίας ευρύτερα.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13771&catid=9#sthash.80u9SAgh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: