Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μεθυσμένοι οδηγούν στην Λεμεσό


Σε 28 καταγγελίες τροχαίων αδικημάτων και μία καταγγελία για παραβίαση του ορίου αλκοόλης 
προέβη χθες βράδυ η Αστυνομία, στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης για την πάταξη νεανικής παραβατικότητας που διενήργησαν άνδρες του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλήματος (ΟΠΕ), σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού στην Ερήμη της Λεμεσού.


Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, η όλη επιχείρηση επικεντρώθηκε στην πάταξη της νεανικής παραβατικότητας, των τροχαίων αδικημάτων και στη πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών.

Κατά την επιχείρηση, έγινε έλεγχος σε 28 συνολικά οχήματα και προέκυψαν διάφορες καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, καθώς επίσης έγιναν και 19 έλεγχοι αλκοόλης με μια καταγγελία.
Επίσης, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, σε συνεργασία με μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ) πραγματοποίησαν χθες βράδυ στοχευμένη εκστρατεία στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Η όλη επιχείρηση επικεντρώθηκε στην πάταξη της νεανικής παραβατικότητας και των τροχαίων αδικημάτων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προέκυψαν διάφορες καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.


http://www.alfanews.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: