Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε τι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο Μπράντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί αν την απατήσει ο Πιτ!


Είναι πολλά τα λεφτά, και οι δικηγόροι του Μπράντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί το γνωρίζουν καλά, μιας και τους πίεσαν ασφυκτικά πριν παντρευτούν, να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο. 


Η συμφωνία αξίας 425 εκατομμυρίων δολαρίων, έγινε κάτω από έντονο πρέσινγκ, αφού σύμφωνα με τo radaronline έπρεπε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε αν κάποια στιγμή χωρίσει το ζεύγος, να προστατευτούν τα έξι τους παιδιά. Διαβάστε παρακάτω τους όρους της προγαμιαίας συμφωνίας των "Μπραντζελίνα":

Αν ο Μπραντ Πιτ απατήσει την Αντζελίνα Τζολί, ενώ είναι ακόμα παντρεμένοι, τότε η πλήρης κηδεμονία των έξι τους παιδιών, περνά στην 38χρονη ηθοποιό, σε περίπτωση διαζυγίου.
Αν το ζευγάρι αποφασίσει κάποτε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, τότε ο καθένας θα λάβει τα χρήματα που του ανήκουν (από τα 425 εκ. σύνολο περιουσίας, τα 240 ανήκουν στον 50χρονο ηθοποιό, και τα 185εκ. στην Τζολί). Όσο για τα εκατομμύρια που έβγαλαν ενώ ήταν παντρεμένοι; Αυτά θα καταχωρηθούν σε ένα καταπίστευμα για τα έξι τους παιδιά, Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σιλό, Νοξ και Βίβιαν, ενώ το περιεχόμενό του θα χωριστεί με έξι διαφορετικούς τρόπους.

Στο προγαμιαίο συμβόλαιο, Μπραντ και Αντζελίνα φρόντισαν να μεριμνήσουν (εκτός από τα παιδιά τους), και για τα ορφανά κάθε χώρας από την οποία υιοθέτησαν τα θετά τους παιδιά (Βιετνάμ, Καμπότζη, Αιθιοπία).
Τέλος, η συμφωνία προβλέπει και ένα ποσό που θα χρηματοδοτεί έρευνες θεραπείας του καρκίνου, λόγω της προσωπικής εμπειρίας της Τζολί, η οποία έχασε στο παρελθόν τη μητέρα της, ενώ υπεβλήθη και η ίδια σε διπλή μαστεκτομή, μιας και είχε πολύ μεγάλες πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο.


showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: