Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Στο κελί ο Αριστοδήμου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή με αρτηριακή πίεση, πήρε λίγο μετά το μεσημέρι ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου, ο οποίος στη συνέχεια οδηγήθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια Πάφου.


 Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε και ο 63χρονος πρώην μηχανικός του δήμου ενώ η 36χρονη υπάλληλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.


Παράλληλα, διευρύνονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην υπόθεση διαχωρισμού μεγάλου αριθμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί στη Πάφο από την εταιρεία Aristo Developers. Μετά τον εντοπισμό του φερόμενου πλαστού κτηματολογικού σχεδίου, οι έρευνες προχωρούν τάχιστα και σε βάθος, ξεσκονίζοντας δεκάδες φακέλους και ακίνητα της εταιρείας. Η Αστυνομία εξετάζει τους φακέλους 179 αναπτύξεων, στις οποίες μετείχε η εταιρεία τα τελευταία 14 χρόνια.

Η Νομική Υπηρεσία με διάταγμά της καλεί το Δήμο Πάφου να παραδώσει όλους τους φακέλους αναπτύξεων, όχι μόνο της εταιρείας Aristo Developers, αλλά και εταιρειών, στις οποίες ο Θεόδωρος Αριστοδήμου μετέχει ή κατέχει οποιαδήποτε θέση. Σύμφωνα με το Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, είναι μεγάλος ο αριθμός των υποθέσεων, που θα διερευνηθούν και αφορούν τις επαγγελματικές δραστηριότητες του Θεόδωρου Αριστοδήμου, χωρίς αυτό, όπως διευκρίνησε, να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι το επιλήψιμο.



http://www.sigmalive.com/news/local/163387#sthash.x1VHt3X9.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: