Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ρουμάνος φαίρεται να έκλεψε μεγάλο χρηματικό ποσό από την εταιρεία τροφίμων που εργαζόταν στην Πάφο

Χειροπέδες σε ζεύγος Ρουμάνων, για υπόθεση κλοπής χρημάτων από εταιρεία, πέρασε η αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Η αστυνομία διερευνά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπή από υπάλληλο.


Συγκεκριμένα, Ρουμάνος που εργαζόταν σε εταιρεία τροφίμων με έδρα την Πάφο συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας λίγο πριν αναχωρήσει για το Βουκουρέστι, έχοντας στις αποσκευές του χρηματικό ποσό 9.670 ευρώ.

Νωρίτερα, ο εργοδότης του είχε καταγγείλει ότι κλάπηκαν από τα γραφεία της εταιρείας του 79 χιλιάδες ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα που αποτελούσαν τις εισπράξεις των τελευταίων ημερών.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας διατύπωσε υποψίες εναντίον του 28χρονου Ρουμάνου που εργοδοτούσε στην επιχείρηση του και ο οποίος εντοπίστηκε τελικά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας μαζί με την 26χρονη συμβία του, επίσης από τη Ρουμανία, την ώρα που ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν για τη χώρα τους.

Μετά από έλεγχο των αποσκευών τους από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 9.670 ευρώ για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς την προέλευση τους και συνελήφθησαν.

Πηγή: ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/162389#sthash.ZN0nxAUv.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: