Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Σοβαρό τροχαίο με ανήλικους μοτοσικλετιστές στην Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 16χρονος μοτοσικλετιστής, η μοτοσικλέτα του οποίου συγκρούστηκε στο Πισσούρι με άλλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 14χρονος με συνεπιβάτη 13χρονο, οι οποίοι νοσηλεύονται με κατάγματα στο πόδι.


Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4.30 το απόγευμα χθες, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 16χρονος στην οδό Αντρουνίδες στο Πισσούρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 14χρονος με συνεπιβάτη 13χρονο.

Από το δυστύχημα, τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες και των δύο μοτοσικλετών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος υπέστη αιμορραγία στον εγκέφαλο, θλάση πνεύμονα και κατάγματα στα χέρια και τα πόδια και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας των άλλων δύο τραυματιών, όπως διαπιστώθηκε, υπέστησαν κατάγματα στο πόδι και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/161124#sthash.xjdpAD4M.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: