Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ιδιωτική κλινική στην Λευκωσία νοσηλεύεται ο Αριστοδήμου

Σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία, μεταφέρθηκε ο Θεόδωρος Αριστοδήμου, ενώ νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομειό Πάφου με υψηλή αρτηριακή πίεση, λίγο πριν δώσει κατάθεση για την υπόθεση διαχωρισμού μεγάλου αριθμού οικοπέδων απο την εταιρεία "Aristo Developers" και τις καταγγελιών περί προσπάθειας εξαπάτησης του δημοσίου.


Με τη σύμφωνη γνώμη των ιατρών του νοσοκομείου και λόγω του βεβαρυμμένου ιατρικού ιστορικού του ο κ. Αριστοδήμου νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία.
Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο της Πάφου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 36χρονη τεχνικός του Δήμου η οποία έχει συληφθεί για την ίδια υπόθεση αφού εξακολουθεί να  παρουσιάζει λιποθυμικές τάσεις.
Η σύζυγος του κ. Αριστοδήμου, Ρουλα, απαντά στις ερωτήσεις των ανακριτών για διαλεύκανση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigma, οι ανακριτές ζήτησαν φακέλους της εταιρείας Αριστο για 179 αναπτύξεις μεταξύ των οποίων και του μολ της Πάφου για το οποίο εξαφανίστηκε μέρος των αρχιτεκτονικών σχεδίων.
Καταθέσεις αναμένεται να δώσουν και άτομα που μετέχουν στις επιτροπές που αδειοδοτούν τα έργα αναπτύξεως, ενώ η νομική υπηρεσία εξέδωσε νέο διάταγμα στο Δήμο Πάφου προκειμένου να την προμηθεύσει με φακέλους για αναπτύξεις στις οποίες είναι μέτοχος ο κ. Αριστοδήμου.


http://www.sigmalive.com/news/local/163626#sthash.FGSkQIJo.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: