Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Επαγγελματικό Δίπλωμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ από το CIIM


Το Cyprus International Institute of Management (CIIM) αναγνωρίζοντας τα σημαντικά οφέλη που παρέχει στον επιχειρηματικό κόσμο το Ψηφιακό Marketing, ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος σπουδών Professional Diploma in Digital Marketing, στις 21 Οκτώβριου 2014, στη Λευκωσία.



Το πρόγραμμα σπουδών Professional Diploma in Digital Marketing είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο από επαγγελματίες του χώρου και είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο του Digital Marketing.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν, να υλοποιούν και να διαχειρίζονται μια ολοκληρωμένη ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ. Παράλληλα θα διδαχθούν πως να ενσωματώνουν τις τακτικές αυτές στη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας ή του οργανισμού τους.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν Επαγγελματικό Δίπλωμα, το οποίο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένo και έχει εγκριθεί ως επιπέδου 5 προσόντων σύμφωνα με το European Qualifications Framework (EQF).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του CIIM στο www.ciim.ac.cy ή να επικοινωνήσουν στο 22462246 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: