Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ενώπιον του δικαστηρίου σήμερα ο σχεδιαστής για την υπόθεση Aristo



Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ο 38χρονος σχεδιαστής της Aristo Developers Xρήστος Σολωμονίδης, ο οποίος έχει συλληφθεί με άλλα τέσσερα πρόσωπα για την υπόθεση  του διαχωρισμού των οικοπέδων της εταιρείας, στην περιοχή Σκαλί.

Σήμερα εκπνέει το διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών που είχε εκδοθεί την περασμένη εβδομάδα όταν συνελήφθη ύστερα από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία ότι είναι το πρόσωπο που κατήρτισε το πλαστό κτηματολογικό σχέδιο που εντοπίστηκε στο φάκελο της υπόθεσης.

Η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει την ανανέωση του διατάγματος κράτησής του μέχρι την Δευτέρα που εκπνέουν και τα διατάγματα και των υπολοίπων, αφού πρόθεση της νομικής υπηρεσίας είναι να ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο και να καταχωρηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το ανακριτικό έργο θα συνεχιστεί και σήμερα με την λήψη καταθέσεων τόσο από εργαζόμενους στην εταιρεία και στο Δήμο Πάφου όσο και από μέλη  του Δημοτικού συμβουλίου.

Οι ανακριτές έχουν λάβει απαντήσεις από κάποια τραπεζικά ιδρύματα στα οποία είχαν λογαριασμοί οι πέντε ύποπτοι.

Αναμένονται ωστόσο απαντήσεις  και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα προκειμένου να έχει στα χέρια της η Αστυνομία τα στοιχεία όλων των λογαριασμών και  των πέντε υπόπτων. 



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13963&catid=9#sthash.PtgwZPPV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: