Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Υπόθεση Aristo. Τρία πρόσωπα στο κελί σχετικά με τα απειλητικά μηνύματα που στάλθηκαν

Τρία στενά συγγενικά πρόσωπα του σχεδιαστή της εταιρείας Aristo Xρήστου Σολωμονίδη έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία σχετικά με τα απειλητικά μηνύματα που στάλθηκαν για την υπόθεση στα τηλέφωνα της αναπληρώτριας Δημοτικής  μηχανικού, του Δημάρχου Πάφου, ενός δημοτικού συμβούλου και ενός δημοσιογράφου.


Σύμφωνα με στοιχεία από την CYTA, τα απειλητικά μηνύματα είχαν σταλεί από τηλέφωνο που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Χρήστου Σολωμονίδη.
Στη βάση αυτής της μαρτυρίας εκδόθηκαν χθες εντάλματα σύλληψης εναντίον δυο συγγενικών προσώπων του 38χρονου σχεδιαστή, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία όλο το απόγευμα χθες αλλά τελικά προσήλθαν και οι δύο αργά το βράδυ στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου και  παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές.
Πρόκειται για μια 33χρονη από την Πάφο και έναν Ελλαδίτη.
Από την εξέταση προέκυψε μαρτυρία εναντίον του Ελλαδίτη ότι ενέχεται σε υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και εκδόθηκε δεύτερο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, το οποίο εκτελέστηκε στις 22:30 χθες βράδυ.
Τρίτο μέλος της ίδιας οικογένειας, μετά τη σύλληψη των δύο πρώτων, ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή των μηνυμάτων και παραδόθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία.
Πρόκειται για 64χρονο από την Πάφο, ο οποίος ανακρινόμενος στις 22:30 παραδέχτηκε ενοχή.



http://www.sigmalive.com/news/local/168082#sthash.IeZN7DJF.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: