Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Πολιτικοί, ανώτατα στελέχοι της νομικής υπηρεσίας και αστυνομικοί φαίνεται να επισκέπτονταν το ναό της Αφροδίτης στην Παλώδια

Πελάτες «υψηλού κύρους» φέρονται να είχαν οι ιέρειες στο ναό της Αφροδίτης που λειτουργούσε στην Παλώδια. Δικηγόρος υπόπτου που κρατείται για την υπόθεση, απειλεί με δημοσιοποίηση πολιτικών, ανώτατων στελεχών της νομικής υπηρεσίας και αστυνομικών που επισκέπτονταν το ναό.


Διαστάσεις σκανδάλου φαίνεται να λαμβάνει, η υπόθεση, που επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο με το ναό της Αφροδίτης που λειτουργούσε στην Παλώδια.
Βαριά ονόματα, όπως ανώτερα στελέχη της νομικής υπηρεσίας, πολιτικά πρόσωπα και ανώτερα στελέχη της αστυνομίας φέρονται σύμφωνα με τον δικηγόρο, ενός από τους υπόπτους, να βρίσκονται στη λίστα πελατών του μαγαζιού.
Ο δικηγόρος Μάριος Γεωργίου, με επιστολή του, ζητά από τον γενικό εισαγγελέα να αναστείλει την ποινική δίωξη εναντίον πελάτη του που εργαζόταν στον ναό, διαφορετικά θα είναι αναγκασμένος να κάνει αποκαλύψεις ονομάτων στο δικαστήριο.


«Στον χώρο σύχναζαν τέσσερις αξιωματικοί της Αστυνομίας, ανώτερα στελέχη της Νομικής Υπηρεσίας και άλλοι επώνυμοι παράγοντες πολιτικών κομμάτων της Λεμεσού. Τα πιο πάνω πρόσωπα απείχαν από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, μέχρι να επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα του χημείου για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών», ειπε.  



Η υπόθεση φαίνεται πάντως να πέφτει στα μαλακά.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί 24 άτομα, η Αστυνομία παρουσίασε για προσωποκράτηση 17, αλλά τελικά κατέληξε στο Δικαστήριο κατηγορούμενος μόνο ένας Ρομά από τη Μολδαβία, ο οποίος εργαζόταν εκεί ως οδηγός με αμοιβή €800 το μήνα.
Σημειώνεται ότι από τις 17 ιέρειες του ναού, οι 16 έχουν απελαθεί και η υπόθεση στηρίζεται μόνο σε μία, η οποία εργοδοτήθηκε στο χώρο το βράδυ της εφόδου της αστυνομίας.
Από πλευράς της η αστυνομία ζητεί όπως δημοσιοποιηθούν τα ονόματα. Στην επιστολή που απέστειλε στο Γενικό Εισαγγελέα, αφήνει μάλιστα σαφή υπονοούμενα για τις διαδικασίες ανέγερσης του ναού και εξασφάλισης των πολεοδομικών αδειών.
«Ο Ναός 4000τμ, κόστισε 3.5εκ ευρώ κτίστηκε σε επτά σκάλες γης και εξασφάλισε με ταχύτητα αστραπής εντός 45 ημερών πολεοδομική άδεια και εντός δύο μηνών άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΤ, κάτι που αποδεικνύει ότι ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν έχει δίκαιο για την ύπαρξη γραφειοκρατίας στο δημόσιο τομέα», σύμφωνα με την αστυνομία.
   
Πάντως, πηγές από την Εισαγγελία, αναφέρουν ότι το αίτημα του δικηγόρου μοιάζει με εκβιασμό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, σε καμιά περίπτωση δεν τίθεται θέμα αναστολής της δίωξης.

Πνέει μένεα η οικογένεια
Πηγές από την Γενική Εισαγγελία αλλά και από την οικογένεια των δικηγόρων, μας μετέφεραν τον εκνευρισμό, την απαρέσκεια και το ξάφνιασμα τους για την οδό που επέλεξε ο συνήγορος υπεράσπισης καθώς δίνεται η εντύπωση πως η Νομική Υπηρεσία επιδέχεται εκβιασμούς.
Είναι ξεκάθαρο, τόνισαν, ότι εάν πετύχει το στόχο του δημιουργείται προηγούμενο και δίνει το δικαίωμα σε συναδέλφους του να ψάχνουν πιθανά στοιχεία για πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να τα χρησιμοποιούν εκβιαστικά για να απαλλάσσουν πελάτες τους από κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στη Δίκη, που συνεχίζεται στο κακουργιοδικείο, δίνεται στο δικηγόρο του κατηγορουμένου η ευκαιρία  να αποκαλύψει και να αποδείξει αυτά που καταγγέλλει τα οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να τα δώσει και δημόσια.


http://www.sigmalive.com/news/local/167254#sthash.2QcFWpqp.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: