Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Προβολή της Τουριστικής Πάφου στην ΑΥΣΤΡΙΑ λόγω νέων πτήσεων


Επέστρεψε η αντιπροσωπεία της Πάφου από την συμμετοχή της σε σειρά παρουσιάσεων/εργαστηρίων στην Αυστρία .
Συγκεκριμένα στην αποστoλή συμμετείχαν εκπρόσωπος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου αρκετοί ξενοδόχοι της επαρχίας και συγκεκριμένο γήπεδο golf.


 Tα εργαστήρια/παρουσιάσεις διεξήχθηκαν με απόλυτη επιτυχία στις πόλεις Βιέννη, Λίντζ και Κράτζ στις 29,30 Σέπτ, και 1η Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Στα εργαστήρια συμμετείχαν πέραν των 150 τουριστικών πρακτόρων/παραγόντων ενώ από τις ήδη επαφές που έγιναν διαφάνηκε έντονο ενδιαφέρον για την Πάφο.
Η όλη προσπάθεια εντάσσεται στα πλαίσια των κοινών ενεργειών των φορέων και επιχειρηματιών της Πάφου, για προσέλκυση τουρισμού σε ολόχρονη βάση, ενώ οι συγκεκριμένη χώρα έχει επιλεγεί λόγω των νέων εξελίξεων και σύνδεση της Πάφου με την αεροπορική εταιρεία ΝΙΚΙ από τον Μάρτιο του 2015.
Κατά την διάρκεια των εργαστηρίων  οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους τουριστικούς πράκτορες αλλά και μέσα από τις οπτικοακουστικές παρουσιάσεις που διεκπεραίωσαν έδωσαν  την δυνατότητα στους τουριστικούς πράκτορες να εξοικειωθούν ακόμη καλύτερα στο τι έχει να προσφέρει  η τουριστική Πάφος.  

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί την αγορά της  Αυστρίας πολύ σημαντική και ότι μπορούν  να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της αγοράς από την Πάφο, λόγω κυρίως της ικανοποιητικής πλέον ολόχρονης προσβασιμότητας που έχει με την Κύπρο, της πολύ καλής ξενοδοχειακής υποδομής, ανταγωνιστικών πακέτων αλλά και των πλούσιων δραστηριοτήτων και εμπειριών που προσφέρονται από τον προορισμό ολόχρονα και ιδιαίτερα σε περιόδους εκτός καλοκαιρινής αιχμής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: