Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Αγία Φύλα


Η ληστεία διαπράχθηκε στις 2.08 τα ξημερώματα σε περίπτερο που βρίσκεται στην Αγία Φύλα.  Δύο άγνωστοι που έφεραν κουκούλες εισήλθαν στο  περίπτερο.  Υπό την απειλή μαχαιριών ζήτησαν μιλώντας άπταιστα ελληνικά από τον ελληνοκύπριο υπάλληλο τις εισπράξεις.


Ο υπάλληλος υπάκουσε και άνοιξε το ταμείο, από όπου οι ληστές άρπαξαν τις εισπράξεις που ανέρχονται σε 1145 ευρώ.  Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζοί.
Ενημερώθηκε η αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην περιοχή για έρευνες και ανακρίσεις.  Μέχρι στιγμής οι δράστες που εκτιμάται ότι είναι Κύπριοι, παραμένουν άφαντοι.

Στο μεταξύ ληστεία διαπράχθηκε και στη Λευκωσία χθες το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο Γέρι.  Στις δύο το μεσημέρι  άγνωστος άντρας που επέβαινε μοτοσικλέτας, στάθμευσε δίπλα από αυτοκίνητο πωλητή και υπό την απειλή πιστολιού του άρπαξε πλαστικό σακούλι. 

 Πριν προλάβει να αντιδράσει ο πωλητής ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, χωρίς να γνωρίζει ότι στο πλαστικό σακούλι δεν υπήρχαν χρήματα αλλά καθαριστικά αξίας δέκα ευρώ. 
Κλήθηκε η αστυνομία μέλη της οποίας άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις.  Ο δράστης περιγράφεται ως μέτριας διάπλασης και εκτιμάται ότι είναι Κύπριος αφού μίλησε άπταιστα ελληνικά.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=14098&catid=9#sthash.Rv7i763W.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: