Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Κατέληξε στο νοσοκομείο μετά απο έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου

Τα είδε όλα ο Ντέιβιντ Άσπιναλ, ο οποίος αποφάσισε να κόψει το τσιγάρο για να προστατεύσει την υγεία του και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο, με σοβαρά εγκαύματα. Ο 40χρονος, καθόταν στο σαλόνι του σπιτιού του σε περιοχή του Λανκασάϊρ και κάπνιζε αμέριμνος το ηλεκτρονικό του τσιγάρο. Ξαφνικά ένιωσε ότι αυτό άρχισε να καίει και για αυτό το πέταξε στο πάτωμα.


Τότε, το τσιγάρο εξερράγη σαν χειροβομβίδα με τόση ένταση που οι φακοί επαφής που φορούσε ο άντρας εκτοξεύτηκαν από τα μάτια του!!! Ένα μεταλλικό κομμάτι του τσιγάρου, καρφώθηκε στο πόδι του άντρα που φορούσε βερμούδα, έκανε μια τρύπα στην απέναντι πόρτα και εξοστρακίστηκε στον τοίχο, ενώ ένα άλλο μεταλλικό κομμάτι του τσιγάρου, τραυμάτισε το άλλο του πόδι.
Εκείνος φώναξε την πυροσβεστική, η οποία πάγωσε στο θέαμα που προκάλεσε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και τώρα έρευνα για να διαπιστωθεί η αιτία της έκρηξης.
 40χρονος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, για να περιποιηθούν τα τραύματα και τα εγκαύματα που του προκάλεσε η έκρηξη του τσιγάρου!
Πηγή:star.gr

http://ikypros.com/?p=51816#sthash.30wAXBOS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: