Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο. Λήστεψαν Ρώσο τουρίστα ενώ βρισκόταν στο ασθενοφόρο


Θύμα ληστείας ενώ βρισκόταν σε ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, την ώρα που μεταφερόταν αιμόφυρτος για νοσηλεία κατήγγειλε ότι έπεσε Ρώσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί πριν από λίγες μέρες. Δράστες ο νοσηλευτής και ο οδηγός του ασθενοφόρου οι οποίοι λήστεψαν το θύμα τους αφού του έριξαν σπρέι και τον κτύπησαν, έστω και αν ήταν τραυματισμένος! 


Για την υπόθεση η αστυνομία Αμμοχώστου συνέλαβε τον 47χρονο οδηγό του ασθενοφόρου και καταζητεί τον  35 ελλαδίτη νοσηλευτή.  Φέρονται να έκλεψαν μετρητά δύο χιλιάδων 120 ευρώ, το ρολόι του και τη βέρα του αξίας τριών χιλιάδων ευρώ και τις πιστωτικές κάρτες του παραπονούμενου.  Για να ληστέψουν μάλιστα το θύμα τους, τον κτύπησαν και τον ακινητοποίησαν με σπρέι.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 11 Οκτωβρίου όταν ο Ρώσος τουρίστας είχε καταναλώσει αλκοόλ και ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο του στην Αγία Νάπα άρχισε να πηδά από μπαλκόνι σε μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική.

Την ώρα της μεταφοράς του ο Ρώσος έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από τους δύο.  Μετά τη νοσηλεία του στην ιδιωτική κλινική, ο τουρίστας μετέβη χθες στην αστυνομία Αμμοχώστου και κατήγγειλε την υπόθεση.  Αμέσως η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 47χρονο οδηγό του ασθενοφόρου, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για τον 35χρονο ελλαδίτη νοσηλευτή.   

Ο 47χρονος ο οποίος παρουσίασε ψηλή πίεση, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου βρίσκεται υπό φρούρηση και το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του. 


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=14121&catid=9#sthash.8iePnZk8.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: