Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μωρό παγιδεύτηκε επί τρεις μέρες κάτω από το πτώμα του πατέρα του

Η Μπέτι Τζιν Φιλντς βρέθηκε κάτω από το σώμα του νεκρού πατέρα της Τζέισον Φιλντς, που πιστεύεται ότι έχασε τη ζωή του από ξαφνική καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της οικογένειας στη μικρή πόλη του Πλέζαντ Χιλ στη Λουιζιάνα.


Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο 43χρονος Φίλντς, μπορεί να ήταν νεκρός στο κρεβάτι του με την Μπέτι Τζιν εγκλωβισμένη από κάτω ακουμπώντας σε έναν τοίχο, μέχρι και 3 ημέρες.
Το ζευγάρι νακαλύφθηκε την Παρασκευή ότι ο αδερφός του κοριτσιού, 3 ή 4 ετών, έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα και τους είπε ότι πιστεύει πως ο πατέρας του είναι νεκρός, όπως δήλωσαν συγγενείς στο τοπικό κανάλι ειδήσεων KSLA News 12.
Το μωρό μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Υγείας, υποφέροντας από φουσκάλες στο δέρμα και μια σκούρα εσοχή στην δεξιά πλευρά του μετώπου της πιθανότατα επειδή ακουμπούσε στον τοίχο επί τόσες ημέρες.
Μέλος της οικογένειας πρόσθεσε δε πως είχε ζαλάδες όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η μητέρα του παιδιού ήταν στην φυλακή εκείνη τη χρονική περίοδο αλλά της χορηγήθηκε πρόωρη αποφυλάκιση προκειμένου να φροντίσει το κοριτσάκι και τον αδερφό της. Ο πατέρας του μωρού είχε κάποια καρδιακή πάθηση και πιθανότατα πέθανε από καρδιακή ανακοπή, όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής


http://ikypros.com/?p=51575#sthash.CFLjsbck.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: