Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Βρέθηκε βλήμα όλμου σε είσοδο διαμερίσματος στην Λάρνακα

Αναστάτωση δημιουργήθηκε χθες βράδυ, ανάμεσα σε ένοικους πολυκατοικίας στη Λάρνακα, μετά απο πληροφορία ότι σε διαμέρισμα υπήρχε ένα βλήμα. 


Μέλη του ΤΑΕ, του ΟΠΕ και της Αμεσης Επέμβασης της Τροχαίας Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι πράγματι δίπλα από την είσοδο διαμερίσματος υπήρχε ένα βλήμα. Αμέσως ενημερώθηκαν οι πυροτεχνουργοί του Αρχηγείου Αστυνομίας ενώ τα μέλη του ΤΑΕ προέβησαν σε εκκένωση τόσο της πολυκατοικίας όσο και των κατοικιών που γειτνιάζουν με αυτή.

Στη σκηνή μετέβησαν επίσης προληπτικά όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Μετέτρεψε το βλήμα όλμου σε φωτιστικό
Ύστερα από εξετάσεις των πυροτεχνουργών της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το βλήμα ήταν όλμου 120 χιλιοστών φωτιστικό. Το βλήμα παραλήφθηκε από την Αστυνομία με ειδικό ρυμουλκούμενο όχημα προκειμένου οι πυροτεχνουργοί και οι ειδικοί του στρατού να προβούν σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστώσουν κατά πόσον αυτό είχε γόμωση ή ήταν κενό.

Ο «κάτοχος» του βλήματος που είναι Ελληνοκύπριος ηλικίας 37 χρόνων από τη Λάρνακα προέβη σε θεληματική κατάθεση στην Αστυνομία στην οποία ανέφερε ότι πήρε το βλήμα από το πεδίο βολής του Καλού Χωριού και το τοποθέτησε ως διακοσμητικό στοιχείο στην οικία του πριν από 5-6 μήνες.



 http://www.sigmalive.com/news/local/168468#sthash.uKmvVLn3.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: