Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Οκταήμερη κράτηση Βέργα ζήτησε η Αστυνομία. Έκανε ένσταση ο συνήγορος υπεράσπισης. Δηλώσεις Αγγελίδη



Αίτημα για οκταήμερη κράτηση του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα υπέβαλε η Αστυνομία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων.




Τα αδικήματα που διερευνά η Αστυνομία εναντίον του κ. Βέργα είναι συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, γραπτές απειλές για φόνο, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, αποστολή ενοχλητικών και απειλητικών μηνυμάτων και δημόσια βλάβη.






Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση της αποστολής απειλητικών μηνυμάτων που είχαν σταλεί στην Αναπληρώτρια Δημοτικό μηχανικό του Δήμου Πάφου Ανδρούλα Ευθυμίου, στο Δημοτικό σύμβουλο Φαίδωνα Φαίδωνος και στο δημοσιογράφο Κώστα Νάνο αναφορικά με την υπόθεση του διαχωρισμού οικοπέδων της εταιρείας Aristo στην περιοχή Σκαλί.


Σε σημερινές του δηλώσεις ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία υπό την προεδρία του Γενικού Εισαγγελέα, στην οποία συμμετείχε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και αξιωματικοί του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Στη σύσκεψη αυτή, συνέχισε, συζητήθηκε εκτενώς η όλη υπόθεση και αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα τα οποία υπήρχαν και αποφασίστηκε ότι με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν δικαιολογούσε την έκδοση εντάλματος σύλληψης του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: