Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ο Συμπολίτης μας Αθως Τίλλευ σχολιάζει την επικαιρότητα



Καλημερα φιλοι και φιλες και ειδικα συμπολιτες μου Παφιτες..
Αναρωτιεστε ποσο κακο μας εχουν κανει τα Κομματα στην πολη μας.. Ο ενας ηταν υποψηφιος Δημαρχος και τωρα ειναι κατηγορουμενος σε απατη , και ο αλλος ειναι Δημαρχος (τοτε τον ειχαν παρομοιασει σαν το Μακαριο αφου κερδισε και την δευτερη θητεια του με μεγαλη πλειοψηφία) και ανακρινετε απο την αστυνομια αρχικα με το θεμα του τηλεφωνου απο οπου εγιναν τα απειλητικά τηλεφωνηματα και συνεχως βλεπουν την δημοσιοτητα ειδησεις για αλλα σκανδαλα στον Δημο σχετικα με την "διασπαθιση χρηματων" στα οποια τον εμπλεκουν.. 



Επαναλαμβανω οτι για ολα φταιμε και εμεις που συνειδητα και καθυποδειξιν των Κομματαρχων μας ανεβαζουμε στην εξουσία η ανεχομομαστε απο την αλλη υποψηφιοτητες ανθρωπων που το μονο που επιδιωκουν ειναι το δικο τους συμφερον. ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ-(φανταζεστε τι θα εκανε ο μεγαλοεπιχειρηματίας γης αν εκλεγοταν.. εκτος δημοτικου συμβουλιου και εβαλε χερι στο πολεοδομικο τμημα τι θα γινοταν αν ηταν Δημαρχος).. Και για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα .. Προσωπικα οτι οταν εναντιον καποιου πολιτικου "Αρχοντα" διεξαγωνται ερευνες απο την Αστυνομια για υποθεσεις εναντιον του τοτε δεν πρεπει να παραμενει στην θεση του.. ειτε ειναι Δημαρχος ειτε Βουλευτης κλπ κλπ.. ..



Καλημερα φιλοι συμπολιτες.. "οτι σπειραμε καθυποδειξιν των αχρηστων κομματων θεριζουμε.." Ελπιζω στο μελλον να σκεφτομαστε(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να σκεφτομαστε δυο φορες πριν βαλουμε τον σταυρό κατω απο ονομα του οποιουδηποτε... Ειλικρινα ειμαστε για κλαμματα και για γελια γιατι εμεις βαλαμε την υπογραφη μας για να γινονται αυτα που γινονται σημερα.. στην Πολη του Αγαπηνορα .. (Αγαπηνωρα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: